Onze tandartsenpraktijk in Delft levert algemene tandheelkunde en vele specifiekere services

De tarieven van Centrum voor Mondzorg Tanthof in Delft

U vindt hier de wettelijk, door de Nederlandse Zorg Autoriteit, vastgestelde tarieven. Daarnaast zijn ook onze inkoopprijzen voor de tandtechniekkosten hieraan toegevoegd. Wij hebben voor de verschillende behandelingen tandtechnici/tandtechnische laboratoria uitgekozen in wie wij vertrouwen hebben en waar we een goede samenwerking mee hebben.

Uw tandarts heeft een diepgaande kennis welke materialen en/of technieken gebruikt kunnen  worden. U mag van de tandarts verwachten dat deze keuzes leiden tot een duurzaam resultaat bij u. Toch kan het prettig zijn als u dit samen met de tandarts beslist of bespreekt (shared decision making). Hierdoor bent u zich bewust van de mogelijkheden en kunt u dit beter afstemmen op uw situatie.

Of de kosten voor uw behandeling vergoed worden, hangt af van uw zorgverzekering. Controleer uw verzekeringspolis, met behulp van de verstrekte begroting, voor meer informatie. 

Wij geven u als zorgaanbieder graag alle aandacht en dragen de verwerking van uw nota over aan Fa-Med. Zie onderstaande video voor meer informatie of kijk op www.notavanfamed.nl.